La direcció del Museu Carmen Thyssen Andorra ha proposat a l’infús la possibilitat de participar en un projecte engrescador i atractiu: obtenir a través de les obres dels grans mestres de l’art una descripció aromàtica inspirada en els quadres de la mostra.
El projecte s’ha dut a terme conjuntament amb l’equip creatiu del Museu i la responsable del departament de producció de l’infús. Gràcies als coneixements transmesos pels gestors d’aquest fons artístic, sobre la història de l’art, les peces exposades, la vida dels seus creadors i diferents aspectes vinculats a la pintura, la sommelier, ha disposat de la informació suficient per, amb tota la inspiració rebuda per la contemplació de tanta bellesa i la calidesa del tracte de l’equip del Museu, compondre les infusions que presentem a continuació:
Infusió de Sàlvia amb Canyella i Cardamom
Ingredients: sàlvia, canyella i beines i llavors de cardamom.
L'envàs presenta l'obra de Modest Urgell i Inglada "Paisatge, s.d.".
[ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]

Infusió de te blanc, préssec, marialluïsa i roses.
Ingredients: te blanc, préssec, marialluïsa i roses.
L'envàs presenta l'obra de Berthe Morisot. Pastora nua estirada, 1891.
[ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]

Infusió de te negre, vainilla, anís, cardamom, gingebre, pebre negre, canyella, fonoll, clau i xicoira
Ingredients: Te negre, vainilla, anís, cardamom, gingebre, pebre negre, canyella, fonoll, clau i xicoira.
L'envàs presenta l'obra de Jean Béraud. Modista als Camps Elisis, s/d.
[ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]

Infusió de te verd gunpowder, fonoll i hibisc.
Ingredients: te verd gunpowder, fonoll i hibisc.
L'envàs presenta l'obra de Winslow Homer. Escena de platja, cap a 1869.
[ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]

Infusió de te verd, pell de taronja, vainilla, flor de taronger, pètals de gira-sol, gessamí.
Ingredients: te verd, pell de taronja, vainilla, flor de taronger, pètals de gira-sol, gessamí.
L'envàs presenta l'obra de Robert Delaunay. Portuguesa (la gran Portuguesa), 1916.
[ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]

Infusió de Til·la i Flors amb Herbes Aromàtiques
Infusió de Til·la i Flors amb Herbes Aromàtiques
L'envàs presenta el quadre de Canaletto (Giovanni Antonio Canal) "Caprici amb columnata a l'interior d'un palau", realitzat cap el 1765.
[ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]

Te blau o oolong amb te verd i flors
Te blau o oolong amb te verd i flors.
L'envàs presenta el quadre d'Albert Bierstadt "Carrer a Nassau", realitzat entre 1877 i 1880.
[ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]

Te Groc amb Poliol Blanc i Herba Bona
Te Groc amb Poliol Blanc i Herba Bona.
L'envàs presenta el quadre de Johann Barthold Jongkind "Camí de sirga prop d’Overschie", del 1865.
[ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]

Te Vermell o Pu-Erh amb Mango, Fruites i Flors
Te Vermell o Pu-Erh amb Mango, Fruites i Flors.
L'envàs presenta el quadre de Paul Gaugin "Anades i vingudes", Martinica. 1887.
[ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]
