La direcció del Museu Carmen Thyssen Andorra ha proposat a l’infús la possibilitat de participar en un projecte engrescador i atractiu: obtenir a través de les obres dels grans mestres de l’art una descripció aromàtica inspirada en els quadres de la mostra.

El projecte s’ha dut a terme conjuntament amb l’equip creatiu del Museu i la responsable del departament de producció de l’infús. Gràcies als coneixements transmesos pels gestors d’aquest fons artístic, sobre la història de l’art, les peces exposades, la vida dels seus creadors i diferents aspectes vinculats a la pintura, la sommelier, ha disposat de la informació suficient per, amb tota la inspiració rebuda per la contemplació de tanta bellesa i la calidesa del tracte de l’equip del Museu, compondre les infusions que presentem a continuació:

S'estan mostrant 13 resultats

Show sidebar
Tancar

California Dreams

4,55

Infusió de pell de taronja amb espècies i herbes aromàtiques.

Ingredients: Pell de taronja, gingebre, canyella, pell de llimona, llavors de coriandre, sàlvia, estèvia. L'envàs presenta l'obra d’Antonio de Felipe «California dreams II», 2019.  
Tancar

Carrer de Paris

4,55

Infusió de fava de cacau amb honeybush i gingebre.

Ingredients: Trossos de la fava del cacau, honeybush, trossos de gingebre, llavors de fonoll i aroma. L’envàs presenta l’obra d’en Gaspar Miró i Lleó «Carrer de París», s.d.  
Tancar

Infusió de Sàlvia amb Canyella i Cardamom

12,95
Ingredients: sàlvia, canyella i beines i llavors de cardamom. L'envàs presenta l'obra de Modest Urgell i Inglada "Paisatge, s.d.".  
Tancar

Infusió de te blanc, préssec, marialluïsa i roses.

12,95
Ingredients: te blanc, préssec, marialluïsa i roses. L'envàs presenta l'obra de Berthe Morisot. Pastora nua estirada, 1891. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de te negre, vainilla, anís, cardamom, gingebre, pebre negre, canyella, fonoll, clau i xicoira

12,95
Ingredients: Te negre, vainilla, anís, cardamom, gingebre, pebre negre, canyella, fonoll, clau i xicoira. L'envàs presenta l'obra de Jean BéraudModista als Camps Elisis, s/d.  
Tancar

Infusió de te verd gunpowder, fonoll i hibisc.

12,95
Ingredients: te verd gunpowder, fonoll i hibisc. L'envàs presenta l'obra de Winslow HomerEscena de platja, cap a 1869. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de te verd, pell de taronja, vainilla, flor de taronger, pètals de gira-sol, gessamí.

12,95
Ingredients: te verd, pell de taronja, vainilla, flor de taronger, pètals de gira-sol, gessamí. L'envàs presenta l'obra de Robert Delaunay. Portuguesa (la gran Portuguesa), 1916. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de Til·la i Flors amb Herbes Aromàtiques

12,95
Infusió de Til·la i Flors amb Herbes Aromàtiques L'envàs presenta el quadre de Canaletto (Giovanni Antonio Canal) "Caprici amb columnata a l'interior d'un palau", realitzat cap el 1765. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Paisatge de dunes amb cabana i figures

4,55

Infusió de te blanc i til·la

Ingredients: Te blanc Bai Mudan i til·la. L’envàs presenta l’obra d’en Jan Josephsz. Van Goyen «Paisatge de dunes amb cabana i figures», 1629.  
Tancar

Te blau o oolong amb te verd i flors

12,95
Te blau o oolong amb te verd i flors. L'envàs presenta el quadre d'Albert Bierstadt "Carrer a Nassau", realitzat entre 1877 i 1880. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Te Groc amb Poliol Blanc i Herba Bona

12,95
Te Groc amb Poliol Blanc i Herba Bona. L'envàs presenta el quadre de Johann Barthold Jongkind "Camí de sirga prop d’Overschie", del 1865. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Te Vermell o Pu-Erh amb Mango, Fruites i Flors

12,95
Te Vermell o Pu-Erh amb Mango, Fruites i Flors. L'envàs presenta el quadre de Paul Gaugin "Anades i vingudes", Martinica. 1887. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Tita los angeles

4,55

Infusió d’hibisc amb herba bona i fruites.

Ingredients:Hibisc, herba bona, trossets de poma rostida, gavarrera, cireres, aroma, pinya (Pinya, sucre, àcid cítric), panses (panses, oli de girasol), làmines de maduixa liofilitzada i gerds liofilitzats. L’envàs presenta l’obra de Mercedes Lasarte «Tita, Los Àngeles», 1980.