La planta utilitzada per a l’elaboració del te és la Camellia Sinensis.

Per a aconseguir cada tipus de te, s’han de sotmetre o obviar els brots i les fulles a diferents processos de transformació. Uns dels compostos més importants de la fulla del te són els polifenols que actuen com a antioxidants. Cafeïna, teofil·lina i teobromina, estimulants del sistema central nerviós. L-teanina, aminoàcid antiestrès que actua sobre els neurotransmissors i estimula les ones alfa que augmenten l’activitat cerebral permetent que cos i cervell restin calmats. Existeixen dos estils per a processar les fulles del te verd on l’acció més decisiva per a definir l’aroma d’aquestes és la cocció, habitualment immediata, després de la recol·lecció per tal d’evitar l’oxidació. L’estil xinès, on les fulles són cuites en forns o woks amb calor sec, i el japonès, on aquestes passen per uns túnels de vapor.

Des de sempre les fulles del te han estat aromatitzades. En el passat l’ús de flors, fum, espècies, fruites… ha esdevingut tradició. Actualment la afició a aquests tipus de te ha fet que hi hagi un creixement intens d’aquesta gamma, emprant i combinant tot tipus d’ingredients per a la seva elaboració.

S'estan mostrant 5 resultats

Green Chai

7,00
Ingredients: Te verd (32%), llavors de cardamom, trossets de gingebre, clau, pebre negre en gra, trossets de canyella, menta i aroma. Unitat venda 80g.

Menta Llimona Bio

6,40
Ingredients: Te verd (Bancha), citronel·la (Cymbopogon Citratus), pela de llimona (Citrus Limonum) i menta (Mentha Sativa). De cultiu ecològic. Unitat venda 60g.

Perles de Gessami Bio

14,95
Ingredients: 100% Te verd, de cultiu ecològic. Unitat venda 80g.

Petó d’Àngel

6,15
Ingredients: Te verd (Sencha i Longjing), te blanc (Bai Mudan), daus de papaia (papaia, sucre), daus de pinya (pinya, sucre), aroma, pètals de rosa i maduixes liofilitzades. Unitat venda 80g.

Taronja Vainilla Bio

4,95
Ingredients: Te verd, pela de taronja, aroma natural i pètals de calèndula. De cultiu ecològic. Unitat venda 80g.