Elevat contingut en nutrients antioxidants com la vitamina C que poden contribuir a combatre els radicals lliures, i minerals com el potassi, calci, ferro, magnesi, zinc… que converteixen al Rooibos en una beguda esportiva ideal. Totalment lliure de cafeïna.

De la família de les lleguminoses, l’Aspalathus linearis o Rooibos, nom que en afrikaans vol dir arbust vermell, creix a les muntanyes Cederberg, a prop de Ciutat del Cap a Sud-àfrica. Després de tallar les branques de la planta es trossegen en petits fragments. Aquests s’humitegen i es disposen en munts i en aquest moment comença el procés d’oxidació. La transformació ocorreguda canvia el sabor herbaci de la planta per un gust afruitat. Un cop aconseguit el resultat desitjat, el Rooibos es posa a assecar al sol per a baixar el seu percentatge d’humitat i aquí comencen els controls de qualitat i selecció del producte final.

S'estan mostrant 3 resultats

Pa d’Espècies Bio

6,25
Ingredients: Rooibos, honeybush, pela de taronja, fonoll, regalèsia (en cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat), anís verd, anís estrellat, aroma natural i càrtam. De cultiu ecològic. Origen: Sud-Àfrica. Unitat venda 80g.

Red Chai

6,60
Ingredients: Rooibos (35%) amb anís, gingebre, pebre negre, cardamom, canyella, clau i aroma. Origen: Sud-Àfrica. Unitat venda 80g.

Rooibos Natural Bio

4,85
Ingredients: 100% Aspalathus linearis, de cultiu ecològic. Origen: Sud-Àfrica Unitat venda 80g.