Mostrant els 8 resultats

Show sidebar
Tancar

Bio Dolç Detox

6,64
Ingredients: te verd del tipus bancha, canyella d’sri lanka, regalèssia (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat) i menta. Unitat venda 60g.
Tancar

El Pui Bio

4,96
Ingredients: Regalèssia (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat) i menta. De cultiu ecològic. Unitat venda 60g.
Tancar

Hivernal Bio

5,82
Ingredients: Pela de llimona, timó, gingebre i eucaliptus. De cultiu ecològic. Unitat venda 80g.
Tancar

L’Estany Bio

5,97
Ingredients: Flor de taronger, hibisc, regalèssia (en cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat) i anís estrellat. De cultiu ecològic. Unitat venda 60g.
Tancar

La Fresqueta Bio

5,41
Ingredients: Hibisc, regalèssia (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat), pela de llimona, pela de taronja i menta. De cultiu ecològic. Unitat venda 80g.
Tancar

Regalèssia Bio

4,87
Ingredients: 100% Glycyrrhiza glabra (regalèssia), de cultiu ecològic. (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat). Unitat venda 80g.
Tancar

Rosa Oriental Bio

7,34
Ingredients: Canyella d’Sri Lanka, anís estrellat, marialluïsa, poncelles de rosa i pela de taronja. De cultiu ecològic. Unitat venda 60g.
Tancar

Te de Roca Bio

4,45
Ingredients: 100% Jasonia glutinosa (te de roca), de cultiu ecològic. Unitat venda 40g.