La planta utilitzada per a l’elaboració del te és la  Camellia Sinensis.

Per a aconseguir cada tipus de te, s’han de sotmetre o obviar els brots i les fulles a diferents processos de transformació. Uns dels compostos més importants de la fulla del te són els polifenols que actuen com a antioxidants. Cafeïna, teofil·lina i teobromina, estimulants del sistema central nerviós. L-teanina, aminoàcid antiestrès que actua sobre els neurotransmissors i estimula les ones alfa que augmenten l’activitat cerebral permetent que cos i cervell restin calmats. Entre la nul·la oxidació del te verd i la total del te negre, existeix una àmplia gamma de tes parcialment oxidats coneguts com a oolongs o tes blaus. El motiu de sotmetre les fulles a aquests diferents graus d’oxidació no és altre que el d’aconseguir diversitat de notes aromàtiques.

S'estan mostrant 2 resultats

Show sidebar
Tancar

Pouchong Bio

5,32
Ingredients: 100% Oolong, de cultiu ecològic. Origen: Illa Taiwan, Xina. Unitat venda 40g.
Tancar

Premium Ginseng Oolong

9,41
Ingredients: Oolong verd, ginseng i regalèsia (en cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat). Origen: Illa Hainan, Xina. Unitat venda 80g.