Te blau

La planta utilitzada per a l’elaboració del te és la  Camellia Sinensis.

Per a aconseguir cada tipus de te, s’han de sotmetre o obviar els brots i les fulles a diferents processos de transformació. Uns dels compostos més importants de la fulla del te són els polifenols que actuen com a antioxidants. Cafeïna, teofil·lina i teobromina, estimulants del sistema central nerviós. L-teanina, aminoàcid antiestrès que actua sobre els neurotransmissors i estimula les ones alfa que augmenten l’activitat cerebral permetent que cos i cervell restin calmats. Entre la nul·la oxidació del te verd i la total del te negre, existeix una àmplia gamma de tes parcialment oxidats coneguts com a oolongs o tes blaus. El motiu de sotmetre les fulles a aquests diferents graus d’oxidació no és altre que el d’aconseguir diversitat de notes aromàtiques.

Nom producte

Categories de productes

Mostrant l'únic resultat

DEVOLUCIONS  SENSE

EXPLICACIONS

ESTÀNDARDS DE MÀXIMA

QUALITAT

ASSESSORAMENT

PERSONALITZAT

ENVIAMENTS DE MÉS DE 35€

GRATIS

SÓC VICKY, SOMMELIER A L´INFUS, NECESSITES AJUDA?

Hem ajudat centenars de clients, a decidir-se pel seu sabor i aroma ideal