Te blau

La planta utilitzada per a l’elaboració del te és la  Camellia Sinensis.

Per a aconseguir cada tipus de te, s’han de sotmetre o obviar els brots i les fulles a diferents processos de transformació. Uns dels compostos més importants de la fulla del te són els polifenols que actuen com a antioxidants. Cafeïna, teofil·lina i teobromina, estimulants del sistema central nerviós. L-teanina, aminoàcid antiestrès que actua sobre els neurotransmissors i estimula les ones alfa que augmenten l’activitat cerebral permetent que cos i cervell restin calmats. Entre la nul·la oxidació del te verd i la total del te negre, existeix una àmplia gamma de tes parcialment oxidats coneguts com a oolongs o tes blaus. El motiu de sotmetre les fulles a aquests diferents graus d’oxidació no és altre que el d’aconseguir diversitat de notes aromàtiques.

Preu

Disponibilitat

N/A

Nom producte

Producte Beneficis

Valoracions

Categories de productes

Mostrant l'únic resultat

DEVOLUCIONS  SENSE

EXPLICACIONS

ESTÀNDARDS DE MÀXIMA

QUALITAT

ASSESSORAMENT

PERSONALITZAT

ENVIAMENTS DE MÉS DE 35€

GRATIS

SÓC VICKY, SOMMELIER A L´INFUS, NECESSITES AJUDA?

Hem ajudat centenars de clients, a decidir-se pel seu sabor i aroma ideal