S'estan mostrant 1–12 de 25 resultats

Show sidebar

Absis de Sant Climent de Taüll, cap a 1123. Mestre de Taüll. Romànic

Temporalment i a causa de la situació actual,

l'adquisició dels productes realitzats per al MNAC es realitzarà per mitjà de correu electrònic al prémer el botó:

"comprar producte"

de cadascun dels articles.

Moltes gràcies i disculpeu la molèstia.

Infusió de canyella amb herbes aromàtiques.

L’envàs presenta l’obra «Absis de Sant Climent de Taüll» del Mestre de Taüll. Romànic català. © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions Ingredients: canyella, te de roca, farigola i menta. Pes net: 60 gr

Anades i vingudes, Martinica 1887. Paul Gauguin. Postimpressionisme

14,25

Infusió de te vermell o pu-erh amb mango, fruites i flors.

L’envàs presenta l’obra mestra del postimpressionisme «Anades i vingudes, Martinica», 1887, de Paul Gauguin. Ingredients: pu-erh, panses, hibisc, daus de papaia (papaia, sucre), baies de saüc, flocs de pinya, flocs de mango, flocs de papaia, encenalls de coco, aroma, grànuls de iogurt liofilitzat (iogurt a base de llet desnatada, sucre, maltodextrina, midó, agent acidificant: àcid cítric), fulles de maduixa silvestre, flors de gira-sol, groselles i nabius.  

Biga de Cruïlles

Infusió de Gingebre amb Herbes aromàtiques i flors

L’envàs presenta la "Biga de Cruïlles". Romànic. Originària del Monestir de Sant Miquel de Cruïlles de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: gingebre, farigola, sàlvia i malva.

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu d'Art de Girona

MdA_Logo-OK

California dreams II. Antonio de Felipe. Pop Art

5,01

Infusió de pell de taronja amb espècies i herbes aromàtiques.

L'envàs presenta l'obra Pop Art de l'artista  Antonio de Felipe «California dreams II», 2019. Ingredients: Pell de taronja, gingebre, canyella, pell de llimona, llavors de coriandre, sàlvia, estèvia.  

Camí de sirga prop d’Overschie, 1865. Johann Barthold Jongkind. Impressionisme.

14,25

Infusió de te groc amb poliol i menta.

L’envàs presenta l’obra pictòrica de l’impressionisme «Camí de sirga prop d’Overschie», 1865 de Johann Barthold Jongkind. Ingredients: te groc, poliol (Mentha pulegium) i menta (Mentha sativa).  

Caprici amb columnata a l’interior d’un palau, cap a 1765. Canaletto. Vedutisme

14,25

Infusió de til·la i flors amb herbes aromàtiques. 

L’envàs presenta l’obra mestra del vedutisme «Caprici amb columnata a l'interior d'un palau», cap a 1765, de Canaletto. Ingredients: til·la, flor de taronger, menta i tarongina.  

Carrer a Nassau, cap a 1877-1880. Albert Bierstadt. Pintura nord-americana s. XIX

14,25

Infusió de te blau o Oolong amb te verd i flors.

L’envàs presenta l’obra mestra de la pintura nord-americana del segle XIX «Carrer a Nassau», cap a 1877-1880, d’Albert Bierstadt. Ingredients: oolong i te verd, aroma, roses (Rosa damascena) i camamilla romana (Chamaemelum nobile).  

Carrer de París. Gaspar Miró i Lleó. Belle Époque

5,01

Infusió de fava de cacau amb honeybush i gingebre.

L’envàs presenta l’obra del pintor barceloní establert al París de la Belle Époque, Gaspar Miró i Lleó, «Carrer de París», s.d. Ingredients: Trossos de la fava del cacau, honeybush, trossos de gingebre, llavors de fonoll i aroma.  

Escena de platja, cap a 1869. Winslow Homer. Realisme.

14,25

Infusió de te verd amb espècies i flors.

L’envàs presenta l’obra mestra del realisme americà «Escena de platja», cap a 1869, de Winslow Homer Ingredients: te verd del tipus «Gunpowder», fonoll i gessamí.  

Girona IV. Santiago Rusiñol

Infusió d'Espígol amb Herbes aromàtiques i flors

L’envàs presenta l'obra "Girona IV", de Santiago Rusiñol (1861-1931) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu d'Art de Girona

MdA_Logo-OK

Granadina, cap a 1914. Hermen Anglada Camarasa. Modernisme

Temporalment i a causa de la situació actual,

l'adquisició dels productes realitzats per al MNAC es realitzarà per mitjà de correu electrònic al prémer el botó:

"comprar producte"

de cadascun dels articles.

Moltes gràcies i disculpeu la molèstia.

Infusió de te negre de Sri Lanka amb poma, magrana, flors i baies.

L’envàs presenta l’obra «Granadina», cap a 1914 d’Hermen Anglada Camarasa. Modernisme. © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019 © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions Ingredients: te negre de Sri Lanka “Blackwood Bio”, poma deshidratada, hibisc, baies de saüc, poma liofilitzada, grans de magrana, gavarrera, aroma, nabius, pètals de blavet i pètals de malva. Pes net: 60gr

L’Onyar a Girona. Mela Muter

Infusió de Citronel·la amb Herbes aromàtiques i flors

L’envàs presenta l'obra "L'Onyar a Girona" de Mela Muter, (1876-1967) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: citronel·la, poliol, tarongina i pètals de gira-sol.

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu d'Art de Girona

MdA_Logo-OK