Te verd. Xina

La planta utilitzada per a l’elaboració del te és la Camellia Sinensis.
Per a aconseguir cada tipus de te, s’han de sotmetre o obviar els brots i les fulles a diferents processos de transformació. Uns dels compostos més importants de la fulla del te són els polifenols que actuen com a antioxidants. Cafeïna, teofil·lina i teobromina, estimulants del sistema central nerviós. L-teanina, aminoàcid antiestrès que actua sobre els neurotransmissors i estimula les ones alfa que augmenten l’activitat cerebral permetent que cos i cervell restin calmats. Existeixen dos estils per a processar les fulles del te verd (estil xinès i estil japonès) on l’acció més decisiva per a definir l’aroma d’aquestes és la cocció, habitualment immediata, després de la recol·lecció per tal d’evitar l’oxidació de la fulla. L’estil xinès, on les fulles són cuites en forns o woks amb calor sec. Aquest fet desenvolupa sabors que van des de vegetals cuits, nous, ametlles, cítrics i fruites fins a notes torrades… Aquest estil dona uns tes més suaus que en l’estil japonès.

Preu

Disponibilitat

N/A

Nom producte

Producte Beneficis

Valoracions

Categories de productes

Mostrant l'únic resultat

DEVOLUCIONS  SENSE

EXPLICACIONS

ESTÀNDARDS DE MÀXIMA

QUALITAT

ASSESSORAMENT

PERSONALITZAT

ENVIAMENTS DE MÉS DE 35€

GRATIS

SÓC VICKY, SOMMELIER A L´INFUS, NECESSITES AJUDA?

Hem ajudat centenars de clients, a decidir-se pel seu sabor i aroma ideal