S'estan mostrant 4 resultats

Show sidebar
Tancar

Te blanc amb roses i anís estrellat inspirat en el “Retrat de Magda Jocelyn”

Ingredients: Anís estrellat, te blanc xinès “Bai Mudan”, pètals i poncelles de rosa i te blanc xinès “Yin Zhen”. L'envàs presenta l'obra "Retrat de Magda Jocelyn" d'Hermen Anglada Camarasa, cap a 1904 Pes net: 40gr [ Col·lecció © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019  - © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]
Tancar

Te negre amb magrana i poma inspirat en la “Granadina”

Ingredients: te negre de Sri Lanka “Blackwood Bio”, poma deshidratada, hibisc, baies de saüc, poma liofilitzada, grans de magrana, gavarrera, aroma, nabius, pètals de blavet i pètals de malva. Pes net: 60gr L'envàs presenta l'obra "Granadina" d'Hermen Anglada Camarasa, cap a 1914 [ Col·lecció © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019  - © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]
Tancar

Te verd amb préssec i cirera inspirat en “Papallona de nit”

Ingredients: te verd xinès, aroma, pètals de rosa, flors d’espígol, trossos de préssec (préssec, farina d’arròs), trossos de papaia (papaia, sucre de canya, àcid cítric (E330)), pètals de càrtam i calèndula. L'envàs presenta l'obra "Papallona de nit" d'Hermen Anglada Camarasa, cap a 1913 Pes net: 60gr [ Col·lecció © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019  - © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]