La planta utilitzada per a l’elaboració del te és la Camellia Sinensis.
Per a aconseguir cada tipus de te, els brots i les fulles es sotmeten a diferents processos de transformació. Uns dels compostos més importants de la fulla del te són els polifenols que contribueixen a la protecció de les cel·lules davant del perjudici oxidatiu ocasionat pels radicals lliures. Flavonoides que poden ser un ajut per a la prevenció de malalties cardiovasculars. Tanins, sals, minerals i vitamines. Cafeïna, que contribueix de manera normal a l’estimul del sistema central nerviós. L-teanina, aminoàcid que desenvolupa un paper en la funció normal dels neurotransmissors. La principal característica del te negre és que està totalment oxidat. Per a aconseguir-ho es trenquen les cèl·lules enrotllant les fulles i es permet que els sucs es dipositin a la seva superfície, en aquest moment, l’enzim polifenol oxidasa reacciona amb l’oxigen i produeix canvis físics i químics en els compostos de la fulla transformant-los en altres de color marró.
Des de sempre les fulles del te han estat aromatitzades, en el passat l’ús de flors, fum, espècies, fruites… ha esdevingut tradició. Actualment la afició a aquests tipus de te ha fet que hi hagi un creixement intens d’aquesta gamma.
S'estan mostrant 3 resultats
DEVOLUCIONS SENSE
EXPLICACIONS
ESTÀNDARDS DE MÀXIMA
QUALITAT
ASSESSORAMENT
PERSONALITZAT
ENVIAMENTS DE MÉS DE 35€
GRATIS