Botiga
Platja de l’Arrabassada. Modest Urgell
Infusió de Fulla d'Olivera amb Fruites, Flors i Herbes aromàtiques
L’envàs presenta l'obra "Platja de l'Arrabassada" de Modest Urgell, (1839-1919) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: fulla d'olivera, pell de llimona, sàlvia, romaní i flor de taronger.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Naixement
Infusió de Canyella amb Flors i Herbes aromàtiques
L’envàs presenta l'obra "Naixement". Escola catalana, c. 1500-1550 de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: canyella, camamilla, anís verd i flor de taronger.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Martirologi d’Usuard
Infusió d'Hibisc amb Herbes aromàtiques i Flors
L’envàs presenta el "Martirologi d'Usuard". S. XV de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: hibisc, marialluïsa i pètals i poncelles de roses.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
L’Onyar a Girona. Mela Muter
Infusió de Citronel·la amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "L'Onyar a Girona" de Mela Muter, (1876-1967) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: citronel·la, poliol, tarongina i pètals de gira-sol.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Biga de Cruïlles
Infusió de Gingebre amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta la "Biga de Cruïlles". Romànic. Originària del Monestir de Sant Miquel de Cruïlles de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: gingebre, farigola, sàlvia i malva.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Retaule de Sant Miquel de Cruïlles. Lluís Borrassà
Infusió de te de Roca amb Espècies i Herbes aromàtiques
L’envàs presenta l'obra "Retaule de Sant Miquel de Cruïlles" de Lluís Borrassà (c. 1360-1424) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: te de roca, gingebre, llavors de coriandre i menta.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Girona IV. Santiago Rusiñol
Infusió d'Espígol amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "Girona IV", de Santiago Rusiñol (1861-1931) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Nit de lluna a Girona. Prudenci Bertrana
Infusió d'Espígol amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "Nit de lluna a Girona", de Prudenci Bertrana (1867-1941) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Tisana d’herbes aromàtiques i galetes artesanes
12 galetes artesanes:
2 galetes de cacau i fruits secs. 2 galetes de coco. 2 galetes de nous. 2 galetes d’ametlla. 2 galetes de civada i cacau. 2 galetes de gingebre.
24g de tisana «La Muntanya Bio» (quantitat recomanada per a 6 tasses).
De la llet procedent de les vaques que pasturen al Pirineu es produeix la mantega DOP Alt Urgell-Cerdanya, amb la que elaborem aquestes galetes utilitzant mètodes totalment tradicionals i artesanals.
Nota de cata de la tissana: Notes dolces amb un toc balsàmic molt lleu. Fons untuós. Sensació final fresca i dolça. Un sobret amb tissana per a sis tasses.
Un producte pensat per a petites reunions esporàdiques.
Te negre “English Breakfast Bio” i galetes artesanes
12 galetes artesanes:
2 galetes de cacau i fruits secs. 2 galetes de coco. 2 galetes de nous. 2 galetes d’ametlla. 2 galetes de civada i cacau. 2 galetes de gingebre.
18g de te negre «English Breakfast Bio» (quantitat recomanada per a 6 tasses).
De la llet procedent de les vaques que pasturen al Pirineu es produeix la mantega DOP Alt Urgell-Cerdanya, amb la que elaborem aquestes galetes utilitzant mètodes totalment tradicionals i artesanals.
Un producte pensat per a petites reunions esporàdiques.
Galetes artesanes de mantega DOP Alt Urgell-Cerdanya. Assortit marró
16 galetes artesanes:
4 galetes de cacau i fruits secs.
4 galetes de taronja.
4 galetes de civada i cacau.
4 galetes de gingebre.
De la llet procedent de les vaques que pasturen al Pirineu es produeix la mantega DOP Alt Urgell-Cerdanya, amb la que elaborem aquestes galetes utilitzant mètodes totalment tradicionals i artesanals.
Galetes artesanes de mantega DOP Alt Urgell-Cerdanya. Assortit blanc
16 galetes artesanes:
4 galetes de xocolata i vainilla.
4 galetes de coco.
4 galetes de nous.
4 galetes d’ametlla.
De la llet procedent de les vaques que pasturen al Pirineu es produeix la mantega DOP Alt Urgell-Cerdanya, amb la que elaborem aquestes galetes utilitzant mètodes totalment tradicionals i artesanals.
Paisatge de dunes amb cabana i figures. Jan Josephsz van Goyen. Segle d’or
Infusió de te blanc i til·la
L’envàs presenta l’obra mestra de la pintura del Segle d'or neerlandès, d’en Jan Josephsz. Van Goyen, "Paisatge de dunes amb cabana i figures", 1629. Ingredients: Te blanc Bai Mudan i til·la.Carrer de París. Gaspar Miró i Lleó. Belle Époque
Infusió de fava de cacau amb honeybush i gingebre.
L’envàs presenta l’obra del pintor barceloní establert al París de la Belle Époque, Gaspar Miró i Lleó, «Carrer de París», s.d. Ingredients: Trossos de la fava del cacau, honeybush, trossos de gingebre, llavors de fonoll i aroma.Tita, Los Ángeles, 1980. Mercedes Lasarte
Infusió d’hibisc amb herba bona i fruites.
L'envàs presenta l'obra «Tita, Los Ángeles», 1980 de Mercedes Lasarte. Ingredients:Hibisc, herba bona, trossets de poma rostida, gavarrera, cireres, aroma, pinya (Pinya, sucre, àcid cítric), panses (panses, oli de girasol), làmines de maduixa liofilitzada i gerds liofilitzats.California dreams II. Antonio de Felipe. Pop Art
Infusió de pell de taronja amb espècies i herbes aromàtiques.
L'envàs presenta l'obra Pop Art de l'artista Antonio de Felipe «California dreams II», 2019. Ingredients: Pell de taronja, gingebre, canyella, pell de llimona, llavors de coriandre, sàlvia, estèvia.Infusió d’anís verd espècies, fruita i herbes aromàtiques – PIRINEUS
Ingredients: Anís verd, fonoll, pell de taronja, tarongina, romaní, sàlvia i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió d’anís verd espècies, fruita i herbes aromàtiques – PIRINEUS
Ingredients: Anís verd, fonoll, pell de taronja, tarongina, romaní, sàlvia i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió de farigola amb herbes aromàtiques – MONTSERRAT
Ingredients: Farigola, sàlvia, tarongina i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]Infusió de farigola amb herbes aromàtiques – MONTSERRAT
Ingredients: Farigola, sàlvia, tarongina i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]