Mostrant els 7 resultats

Show sidebar
Tancar

Bio Citro Detox

5,67
Ingredients: cua de caval, hibisc i saüc. Unitat venda 80g.
Tancar

Fresca de bosc

4,66
Ingredients: Hibisc (Hibiscus Sabdariffa), herba bona (Mentha Sativa), trossets de poma cuita (Fructus Pirimali conc.), gavarrera (Rosa Canina), cireres, aroma, pinya (Ananas Comosus), sucre, àcid cítric, panses, oli de girasol, làmines de maduixa liofilitzada (Fragaria) i gerds liofilitzats. Unitat venda 80g.
Tancar

Hibisc Bio

4,83
Ingredients: 100% Hibiscus sabdariffa (hibisc), de cultiu ecològic. Unitat venda 80g.
Tancar

Infusió de te verd gunpowder, fonoll i hibisc.

12,95
Ingredients: te verd gunpowder, fonoll i hibisc. L'envàs presenta l'obra de Winslow HomerEscena de platja, cap a 1869. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

L’Estany Bio

5,97
Ingredients: Flor de taronger, hibisc, regalèssia (en cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat) i anís estrellat. De cultiu ecològic. Unitat venda 60g.
Tancar

La Fresqueta Bio

5,41
Ingredients: Hibisc, regalèssia (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat), pela de llimona, pela de taronja i menta. De cultiu ecològic. Unitat venda 80g.
Tancar

Te negre amb magrana i poma inspirat en la “Granadina”

Ingredients: te negre de Sri Lanka “Blackwood Bio”, poma deshidratada, hibisc, baies de saüc, poma liofilitzada, grans de magrana, gavarrera, aroma, nabius, pètals de blavet i pètals de malva. Pes net: 60gr L'envàs presenta l'obra "Granadina" d'Hermen Anglada Camarasa, cap a 1914 [ Col·lecció © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019  - © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]