La direcció del Museu Carmen Thyssen Andorra ha proposat a l’infús la possibilitat de participar en un projecte engrescador i atractiu: obtenir a través de les obres dels grans mestres de l’art una descripció aromàtica inspirada en els quadres de la mostra.

El projecte s’ha dut a terme conjuntament amb l’equip creatiu del Museu i la responsable del departament de producció de l’infús. Gràcies als coneixements transmesos pels gestors d’aquest fons artístic, sobre la història de l’art, les peces exposades, la vida dels seus creadors i diferents aspectes vinculats a la pintura, la sommelier, ha disposat de la informació suficient per, amb tota la inspiració rebuda per la contemplació de tanta bellesa i la calidesa del tracte de l’equip del Museu, compondre les infusions que presentem a continuació:

S'estan mostrant 9 resultats

Show sidebar
Tancar

Infusió de Sàlvia amb Canyella i Cardamom

12,95
Ingredients: sàlvia, canyella i beines i llavors de cardamom. L'envàs presenta l'obra de Modest Urgell i Inglada "Paisatge, s.d.". [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de te blanc, préssec, marialluïsa i roses.

12,95
Ingredients: te blanc, préssec, marialluïsa i roses. L'envàs presenta l'obra de Berthe Morisot. Pastora nua estirada, 1891. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de te negre, vainilla, anís, cardamom, gingebre, pebre negre, canyella, fonoll, clau i xicoira

12,95
Ingredients: Te negre, vainilla, anís, cardamom, gingebre, pebre negre, canyella, fonoll, clau i xicoira. L'envàs presenta l'obra de Jean BéraudModista als Camps Elisis, s/d. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de te verd gunpowder, fonoll i hibisc.

12,95
Ingredients: te verd gunpowder, fonoll i hibisc. L'envàs presenta l'obra de Winslow HomerEscena de platja, cap a 1869. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de te verd, pell de taronja, vainilla, flor de taronger, pètals de gira-sol, gessamí.

12,95
Ingredients: te verd, pell de taronja, vainilla, flor de taronger, pètals de gira-sol, gessamí. L'envàs presenta l'obra de Robert Delaunay. Portuguesa (la gran Portuguesa), 1916. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de Til·la i Flors amb Herbes Aromàtiques

12,95
Infusió de Til·la i Flors amb Herbes Aromàtiques L'envàs presenta el quadre de Canaletto (Giovanni Antonio Canal) "Caprici amb columnata a l'interior d'un palau", realitzat cap el 1765. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Te blau o oolong amb te verd i flors

12,95
Te blau o oolong amb te verd i flors. L'envàs presenta el quadre d'Albert Bierstadt "Carrer a Nassau", realitzat entre 1877 i 1880. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Te Groc amb Poliol Blanc i Herba Bona

12,95
Te Groc amb Poliol Blanc i Herba Bona. L'envàs presenta el quadre de Johann Barthold Jongkind "Camí de sirga prop d’Overschie", del 1865. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Te Vermell o Pu-Erh amb Mango, Fruites i Flors

12,95
Te Vermell o Pu-Erh amb Mango, Fruites i Flors. L'envàs presenta el quadre de Paul Gaugin "Anades i vingudes", Martinica. 1887. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]