Beneficis
El Serrat Bio. Relaxant digestiva i respiratòria. Cultiu ecològic certificat
Ingredients: espigol, passiflora, camamilla i marialluïsa. Certificat CCPAE.
Les propietats relaxants de l’espígol s’han utilitzat tradicionalment per a alleujar estats alterats del sistema nerviós. És un sedant suau que ajuda a agafar el son. Funciona bé quan es tenen nervis a l’estómac. Funciona molt bé pels problemes del sistema respiratori. Es recomana l'ús de la passiflora per a qualsevol problema de tipus nerviós. Calma o seda el sistema nerviós sense deprimir-lo. Afavoreix la son. És útil com ajut en tractaments contra la depressió. Per problemes de caràcter nerviós relacionats amb la menopausa. La camamilla és un efectiu tònic digestiu. Ajuda a expulsar gasos. S'utilitza per a curar afeccions intestinals, mal de panxa, llagues a l'estómac. Estimula les funcions hepàtiques. Alleuja els dolors menstruals. Serveix per a treure els nervis a l'estómac. La infusió de marialluïsa exerceix sobre l'estómac una funció tònica i relaxant. És beneficiosa per les vies respiratòries, expectorant, contra la tos i la bronquitis. Unitat venda 40 g.Fresca de bosc. Antioxidant digestiva i estimulant.
Ingredients: hibisc, herba bona, trossets de poma rostida, gavarrera, cireres, aroma, pinya, làmines de maduixa liofilitzada i gerds liofilitzats.
Infusió antioxidant digestiva i estimulant. L'hibisc és un potent antioxidant. És molt útil pel sistema respiratori, també ajuda a millorar el flux sanguini i la hipertensió. Les principals propietats de les mentes són les digestives. També són reconegudes les seves propietats vers el sistema respiratori. Alleuja algunes migranyes. La gavarrera és molt rica en vitamina C i un potent antioxidant, també és beneficiosa pel sistema immunitari. Ajuda a prevenir els refredats. El seu nom popular, «tapaculs», és degut a les virtuts astringents d’aquest fruit que frenen les deposicions líquides. Unitat venda 80g.Girona IV. Santiago Rusiñol
Infusió d'Espígol amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "Girona IV", de Santiago Rusiñol (1861-1931) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Infusió d’anís verd espècies, fruita i herbes aromàtiques – PIRINEUS
Ingredients: Anís verd, fonoll, pell de taronja, tarongina, romaní, sàlvia i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió d’anís verd espècies, fruita i herbes aromàtiques – PIRINEUS
Ingredients: Anís verd, fonoll, pell de taronja, tarongina, romaní, sàlvia i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió d’Arròs torrat amb fruites i espècies – DELTA DE L’EBRE
Ingredients: arròs torrat, pell de taronja, pell de llimona, canyella i fulla d’olivera.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió d’Arròs torrat amb fruites i espècies – DELTA DE L’EBRE
Ingredients: arròs torrat, pell de taronja, pell de llimona, canyella i fulla d’olivera.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]