Sistema digestiu
La Boscana Bio. Vascular digestiva i estrogènica. Cultiu ecològic certificat
Ingredients: fulles d’olivera, pell de llimona, sàlvia, i romaní. Certificat CCPAE
La fulla d’olivera té propietats que impedeixen l’acumulació del colesterol dolent al sistema venós. Alleuja la pressió arterial. Evita els nivells alts de sucre a la sang. Depurativa hepàtica. Diürètica. La pell de la llimona contribueix aportant vitamina C i aromàticament amb les seves notes cítriques i afruitades. La sàlvia alleuja els símptomes de la menopausa i els dolors de la menstruació. Les seves propietats bactericides són òptimes per les vies respiratòries. Bona per digestions difícils i nervis a l’estómac. El romaní és tònic i estimulant de tot l’aparell digestiu. És antiinflamatori i antimicrobià. Posseeix propietats hepàtiques, antioxidants, és un ajut per a reduir el sucre a la sang, per a reduir el colesterol. Antibiòtic natural. Unitat venda 80g.La Serena Bio. Relaxant respiratòria i digestiva. Cultiu ecològic certificat
Ingredients: Til·la, flor de taronger, herba bona i tarongina. Certificat CCPAE.
Infusió relaxant respiratòria i digestiva. La til·la s'ha utilitzat tradicionalment per a alleujar les sensacions d'estrès o ansietat. Importants propietats somníferes. La til·la és altament beneficiosa per l'aparell respiratori sent molt útil en casos de refredats o bronquitis. El sistema nerviós és el més beneficiat per la flor del taronger, aquesta té propietats hipnòtiques i ansiolítiques i combat l’insomni. Reforça el sistema immunològic. Alleuja els dolors menstruals. Les mentes són digestives. Ajuden a expulsar els gasos de l’intestí. També beneficien el sistema respiratori. Milloren el flux sanguini. És estimulant i tonificant sense alterar el sistema nerviós central. La tarongina és un potent relaxant de les afeccions de tipus nerviós. Unitat venda 40g.Infusió d’anís verd espècies, fruita i herbes aromàtiques – PIRINEUS
Ingredients: Anís verd, fonoll, pell de taronja, tarongina, romaní, sàlvia i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió de farigola amb herbes aromàtiques – MONTSERRAT
Ingredients: Farigola, sàlvia, tarongina i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]Infusió de Te de roca amb herbes aromàtiques – CONGOST DE MONT-REBEI
Ingredients: Te de roca, farigola, romaní i menta.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió d’Arròs torrat amb fruites i espècies – DELTA DE L’EBRE
Ingredients: arròs torrat, pell de taronja, pell de llimona, canyella i fulla d’olivera.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]