Sistema digestiu
Infusió de farigola amb herbes aromàtiques – MONTSERRAT
Ingredients: Farigola, sàlvia, tarongina i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]Infusió de Te de roca amb herbes aromàtiques – CONGOST DE MONT-REBEI
Ingredients: Te de roca, farigola, romaní i menta.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió de Te de roca amb herbes aromàtiques – CONGOST DE MONT-REBEI
Ingredients: Te de roca, farigola, romaní i menta.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió d’Arròs torrat amb fruites i espècies – DELTA DE L’EBRE
Ingredients: arròs torrat, pell de taronja, pell de llimona, canyella i fulla d’olivera.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió d’Arròs torrat amb fruites i espècies – DELTA DE L’EBRE
Ingredients: arròs torrat, pell de taronja, pell de llimona, canyella i fulla d’olivera.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]