Sistema digestiu
Nit de lluna a Girona. Prudenci Bertrana
Infusió d'Espígol amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "Nit de lluna a Girona", de Prudenci Bertrana (1867-1941) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Girona IV. Santiago Rusiñol
Infusió d'Espígol amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "Girona IV", de Santiago Rusiñol (1861-1931) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Retaule de Sant Miquel de Cruïlles. Lluís Borrassà
Infusió de te de Roca amb Espècies i Herbes aromàtiques
L’envàs presenta l'obra "Retaule de Sant Miquel de Cruïlles" de Lluís Borrassà (c. 1360-1424) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: te de roca, gingebre, llavors de coriandre i menta.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Biga de Cruïlles
Infusió de Gingebre amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta la "Biga de Cruïlles". Romànic. Originària del Monestir de Sant Miquel de Cruïlles de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: gingebre, farigola, sàlvia i malva.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
L’Onyar a Girona. Mela Muter
Infusió de Citronel·la amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "L'Onyar a Girona" de Mela Muter, (1876-1967) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: citronel·la, poliol, tarongina i pètals de gira-sol.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Martirologi d’Usuard
Infusió d'Hibisc amb Herbes aromàtiques i Flors
L’envàs presenta el "Martirologi d'Usuard". S. XV de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: hibisc, marialluïsa i pètals i poncelles de roses.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Naixement
Infusió de Canyella amb Flors i Herbes aromàtiques
L’envàs presenta l'obra "Naixement". Escola catalana, c. 1500-1550 de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: canyella, camamilla, anís verd i flor de taronger.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
El Molí Bio. Digestiva estrogènica i pels refredats. Cultiu ecològic certificat
Ingredients: te de roca, timó, menta i romaní. Certificat CCPAE.
El te de roca és un bon digestiu. Ajuda a l’expulsió de gasos. Funciona bé pel mal de panxa. Alleuja el dolor de la menstruació. També s’utilitza en processos gripals. Dos dels olis essencials del timó o farigola, el timol i el carvacrol, són antibiòtics, expectorants i balsàmics, per aquest motiu s'ha utilitzat sobretot per malalties de l'aparell respiratori aprofitant les seves propietats com a antitussigen i mucolític. Les principals propietats de les mentes són les digestives. També són reconegudes les seves propietats vers el sistema respiratori descongestionant les vies d'aquest. És estimulant i tonificant sense alterar el sistema nerviós central. El romaní és tònic i estimulant de tot l’aparell digestiu. És antiinflamatori i antimicrobià. Posseeix propietats hepàtiques, antioxidants, és un ajut per a reduir el sucre a la sang, per a reduir el colesterol. Antibiòtic natural. Unitat venda 40 g.Poliol Menta Bio. Digestiva respiratòria i vascular. Cultiu ecològic certificat
Ingredients: mentha pulegium i mentha piperita. Certificat CCPAE.
Infusió digestiva respiratòria i vascular. Les mentes són digestives, actuen contra el dolor d'estómac. Ajuden a expulsa els gasos de l’intestí. Promouen les secrecions de bilis. També tenen propietats vers el sistema respiratori descongestionant les vies d'aquest. Alleuja algunes migranyes derivades de la mala circulació sanguínia en millorar el seu flux i ajuda en les menstruacions difícils. És estimulant i tonificant sense alterar el sistema nerviós central. Unitat venda 40g.El Pui Bio. Digestiva hepàtica i respiratòria. Cultiu ecològic certificat
Ingredients: regalèssia i menta (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat). Certificat CCPAE.
La regalèssia actua sobre l’aparell digestiu com a antiinflamatori i antiàcid. Realitza una funció d’hepatoprotector. A més és òptima pel sistema respiratori per les seves propietats bactericides i antiinflamatòries. Les principals propietats de les mentes són les digestives. També són reconegudes les seves propietats vers el sistema respiratori descongestionant les vies d'aquest. És estimulant i tonificant sense alterar el sistema nerviós central. Unitat venda 60 g.Regalèssia Bio
Fresca de bosc. Antioxidant digestiva i estimulant.
Ingredients: hibisc, herba bona, trossets de poma rostida, gavarrera, cireres, aroma, pinya, làmines de maduixa liofilitzada i gerds liofilitzats.
Infusió antioxidant digestiva i estimulant. L'hibisc és un potent antioxidant. És molt útil pel sistema respiratori, també ajuda a millorar el flux sanguini i la hipertensió. Les principals propietats de les mentes són les digestives. També són reconegudes les seves propietats vers el sistema respiratori. Alleuja algunes migranyes. La gavarrera és molt rica en vitamina C i un potent antioxidant, també és beneficiosa pel sistema immunitari. Ajuda a prevenir els refredats. El seu nom popular, «tapaculs», és degut a les virtuts astringents d’aquest fruit que frenen les deposicions líquides. Unitat venda 80g.Bio Citro Detox. Diürètica digestiva i antioxidant. Cultiu ecològic certificat
Ingredients: cua de caval, hibisc i saüc. Certificat CCPAE.
Infusió diürètica digestiva i antioxidant. La cua de cavall és diürètica i remineralitzant. Remei per problemes de retenció de líquids. Es un excel·lent depuratiu. Útil en recuperacions òssies. L'hibisc és un potent antioxidant. Útil pel sistema respiratori, alleuja els símptomes bronquítics. Protegeix la mucosa gàstrica. Ajuda a millorar el flux sanguini i la hipertensió. La flor del saüquer és un remei per malalties de l’aparell respiratori, refredats, bronquitis. Bon diürètic, ajuda a eliminar àcid úric. Unitat venda 40g.Camamilla Bio. Digestiva hepàtica i relaxant. Cultiu ecològic certificat
El Serrat Bio. Relaxant digestiva i respiratòria. Cultiu ecològic certificat
Ingredients: espigol, passiflora, camamilla i marialluïsa. Certificat CCPAE.
Les propietats relaxants de l’espígol s’han utilitzat tradicionalment per a alleujar estats alterats del sistema nerviós. És un sedant suau que ajuda a agafar el son. Funciona bé quan es tenen nervis a l’estómac. Funciona molt bé pels problemes del sistema respiratori. Es recomana l'ús de la passiflora per a qualsevol problema de tipus nerviós. Calma o seda el sistema nerviós sense deprimir-lo. Afavoreix la son. És útil com ajut en tractaments contra la depressió. Per problemes de caràcter nerviós relacionats amb la menopausa. La camamilla és un efectiu tònic digestiu. Ajuda a expulsar gasos. S'utilitza per a curar afeccions intestinals, mal de panxa, llagues a l'estómac. Estimula les funcions hepàtiques. Alleuja els dolors menstruals. Serveix per a treure els nervis a l'estómac. La infusió de marialluïsa exerceix sobre l'estómac una funció tònica i relaxant. És beneficiosa per les vies respiratòries, expectorant, contra la tos i la bronquitis. Unitat venda 40 g.La Gebrada Bio. Digestiva vascular i respiratòria . Cultiu ecològic certificat
Ingredients: citronel·la, regalèssia, gingebre, pell de llimona, pebre negre i menta (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat). Certificat CCPAE
La citronel·la té un efecte positiu sobre l’aparell digestiu, és carminativa, és a dir, elimina gasos. És fungistàtica, antisèptica i bactericida. La regalèssia actua sobre l’aparell digestiu com a antiinflamatori i antiàcid. Realitza una funció d’hepatoprotector. A més és òptima pel sistema respiratori per les seves propietats bactericides i antiinflamatòries. El gingebre és digestiu i antibacterià. És útil per l'aparell respiratori com a preventiu per a grips, refredats, febre. El pebre negre és un potent digestiu i antioxidant. També té propietats antiinflamatòries i és beneficiós per l'aparell respiratori i per la hipertensió i l'arterioesclerosi. Les principals propietats de les mentes són les digestives. També són reconegudes les seves propietats vers el sistema respiratori descongestionant les vies d'aquest. És estimulant i tonificant sense alterar el sistema nerviós central. Unitat venda 60g.Infusió d’Arròs torrat amb fruites i espècies – DELTA DE L’EBRE
Ingredients: arròs torrat, pell de taronja, pell de llimona, canyella i fulla d’olivera.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]