Tisana d’herbes aromàtiques i galetes artesanes
12 unitats:
2 galetes de cacau i fruits secs. 2 galetes de coco. 2 galetes de nous. 2 galetes d’ametlla. 2 galetes de civada i cacau. 2 de gingebre.
24g de tisana «La Muntanya Bio» (quantitat recomanada per a 6 tasses).
Ingredients galetes artesanes: Farina de blat, mantega DOP Alt Urgell-Cerdanya, sucre, ametlla, gingebre, ou pasteuritzat, nous, flocs de civada, cacau, coco, xocolata (sucre, pasta de cacau, mantega de cacau, emulgent: lecitina de soja), avellanes i festucs.
Al·lèrgens: Farina de blat, mantega, ametlla, ou, soja, nous, avellanes i festucs.
CONTÉ GLUTEN. Pot contenir traces de fruits de closca i soja.
Ingredients tisana: Pell de taronja, fonoll, anís verd, tarongina, romaní, sàlvia i saüc.
«A la recerca del maridatge ideal»
Endolcir els tes i les infusions deixant-les fluir per l’interior d’un bocí de galeta retingut al paladar, i comparar les sensacions que desperta cada petita peça de pastisseria combinada amb la infusió preferida és una experiència que pot estar a l’abast de tothom, però que ningú descriu tant bé com Proust al passatge de la magdalena a «A la recerca del temps perdut» i que probablement a molts ens transportarà com a ell, a agradables records viscuts al voltant d’alguna cosa dolça per compartir:
…em vaig portar als llavis una cullerada de te on havia deixat reblanir un tros de magdalena. Però, a l’instant mateix que el glop de te i engrunes de brioix arribaven al meu paladar, em vaig estremir, adonant-me que passava alguna cosa extraordinària. M’havia envaït un plaer deliciós, aïllat…
Marcel Proust.
Pel camí de Swann.
A la recerca del temps perdut.