Mostra 64–72 de 80 resultats

Pu-erh Citrus

5,10
Ingredients: Te vermell (82%), trossets de pela de llimona, trossos de taronja i aroma. Origen: Yunnan, Xina. Unitat venda 80g.

Pu-erh Natural Bio

7,55
Ingredients: 100% te vermell o pu-erh, de cultiu ecològic. Origen: Yunnan, Xina. Unitat venda 80g.

Red Chai

6,60
Ingredients: Rooibos (35%) amb anís, gingebre, pebre negre, cardamom, canyella, clau i aroma. Origen: Sud-Àfrica. Unitat venda 80g.

Regalèssia Bio

4,70
Ingredients: 100% Glycyrrhiza glabra (regalèssia), de cultiu ecològic. (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat). Unitat venda 80g.

Retaule de Sant Miquel de Cruïlles. Lluís Borrassà

Infusió de te de Roca amb Espècies i Herbes aromàtiques

L’envàs presenta l'obra "Retaule de Sant Miquel de Cruïlles" de Lluís Borrassà (c. 1360-1424) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: te de roca, gingebre, llavors de coriandre i menta.

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu d'Art de Girona

MdA_Logo-OK

Retrat de Magda Jocelyn, cap a 1904. Hermen Anglada Camarasa. Modernisme

Infusió d’anís estrellat amb te blanc i roses.

L’envàs presenta l’obra «Retrat de Magda Jocelyn», cap a 1904 d’Hermen Anglada Camarasa. Modernisme. © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019 © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions Ingredients: Anís estrellat, te blanc xinès “Bai Mudan”, pètals i poncelles de rosa i te blanc xinès “Yin Zhen”. Pes net: 40gr

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Rooibos Natural Bio

4,85
Ingredients: 100% Aspalathus linearis, de cultiu ecològic. Origen: Sud-Àfrica Unitat venda 80g.

Russian Blend

5,55
Ingredients: 100% te negre. Origen: Xina-Índia. Unitat venda 80g.

Sencha Yamato

9,95
Ingredients: 100% te verd. Origen: Japó. Unitat venda 80g.