Mostra 49–72 de 80 resultats

La Serena Bio. Relaxant respiratòria i digestiva. Cultiu ecològic certificat

5,65

Ingredients: Til·la, flor de taronger, herba bona i tarongina. Certificat CCPAE.

Infusió relaxant respiratòria i digestiva. La til·la s'ha utilitzat tradicionalment per a alleujar les sensacions d'estrès o ansietat. Importants propietats somníferes. La til·la és altament beneficiosa per l'aparell respiratori sent molt útil en casos de refredats o bronquitis. El sistema nerviós és el més beneficiat per la flor del taronger, aquesta té propietats hipnòtiques i ansiolítiques i combat l’insomni. Reforça el sistema immunològic. Alleuja els dolors menstruals. Les mentes són digestives. Ajuden a expulsar els gasos de l’intestí. També beneficien el sistema respiratori. Milloren el flux sanguini. És estimulant i tonificant sense alterar el sistema nerviós central. La tarongina és un potent relaxant de les afeccions de tipus nerviós. Unitat venda 40g.

Lapsang Souchong Bio

8,10
Ingredients: 100% te negre. Origen: Fujian, Xina. Unitat venda 80g.

Margaret’s Hope

7,25
Ingredients: 100% te negre. Origen: India-Darjeeling. Unitat venda 80g.

Marialluïsa Bio

5,05
Ingredients: 100% Lippia citriodora (marialluïsa), de cultiu ecològic. Unitat venda 30g.

Martirologi d’Usuard

Infusió d'Hibisc amb Herbes aromàtiques i Flors

L’envàs presenta el "Martirologi d'Usuard". S. XV de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: hibisc, marialluïsa i pètals i poncelles de roses.

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu d'Art de Girona

MdA_Logo-OK

Menta Llimona Bio

6,40
Ingredients: Te verd (Bancha), citronel·la (Cymbopogon Citratus), pela de llimona (Citrus Limonum) i menta (Mentha Sativa). De cultiu ecològic. Unitat venda 60g.

Naixement

Infusió de Canyella amb Flors i Herbes aromàtiques

L’envàs presenta l'obra "Naixement". Escola catalana, c. 1500-1550 de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: canyella, camamilla, anís verd i flor de taronger.

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu d'Art de Girona

MdA_Logo-OK

Nit de lluna a Girona. Prudenci Bertrana

Infusió d'Espígol amb Herbes aromàtiques i flors

L’envàs presenta l'obra "Nit de lluna a Girona", de Prudenci Bertrana (1867-1941) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu d'Art de Girona

MdA_Logo-OK

Pa d’Espècies Bio

6,25
Ingredients: Rooibos, honeybush, pela de taronja, fonoll, regalèsia (en cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat), anís verd, anís estrellat, aroma natural i càrtam. De cultiu ecològic. Origen: Sud-Àfrica. Unitat venda 80g.

Paisatge de dunes amb cabana i figures. Jan Josephsz van Goyen. Segle d’or

5,01

Infusió de te blanc i til·la

L’envàs presenta l’obra mestra de la pintura del Segle d'or neerlandès, d’en Jan Josephsz. Van Goyen, "Paisatge de dunes amb cabana i figures", 1629. Ingredients: Te blanc Bai Mudan i til·la.  

Papallona de nit, cap a 1913. Hermen Anglada Camarasa. Modernisme

Infusió de te verd amb cirera, prèssec i flors.

L’envàs presenta l’obra «Papallona de nit», cap a 1913, d’Hermen Anglada Camarasa. Modernisme. © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019 © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions Ingredients: te verd xinès, aroma, pètals de rosa, flors d’espígol, trossos de préssec (préssec, farina d’arròs), trossos de papaia (papaia, sucre de canya, àcid cítric (E330)), pètals de càrtam i calèndula. Pes net: 60gr

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Petó d’Àngel

6,15
Ingredients: Te verd (Sencha i Longjing), te blanc (Bai Mudan), daus de papaia (papaia, sucre), daus de pinya (pinya, sucre), aroma, pètals de rosa i maduixes liofilitzades. Unitat venda 80g.

Platja de l’Arrabassada. Modest Urgell

Infusió de Fulla d'Olivera amb Fruites, Flors i Herbes aromàtiques

L’envàs presenta l'obra "Platja de l'Arrabassada" de Modest Urgell, (1839-1919) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: fulla d'olivera, pell de llimona, sàlvia, romaní i flor de taronger.

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu d'Art de Girona

MdA_Logo-OK

Poliol Bio

4,80
Ingredients: 100% Mentha pulegium (menta poliol), de cultiu ecològic. Unitat venda 40g.

Poliol Menta Bio. Digestiva respiratòria i vascular. Cultiu ecològic certificat

4,60

Ingredients: mentha pulegium i mentha piperita. Certificat CCPAE.

Infusió digestiva respiratòria i vascular. Les mentes són digestives, actuen contra el dolor d'estómac. Ajuden a expulsa els gasos de l’intestí. Promouen les secrecions de bilis. També tenen propietats vers el sistema respiratori descongestionant les vies d'aquest. Alleuja algunes migranyes derivades de la mala circulació sanguínia en millorar el seu flux i ajuda en les menstruacions difícils. És estimulant i tonificant sense alterar el sistema nerviós central. Unitat venda 40g.

Pu-erh Citrus

5,10
Ingredients: Te vermell (82%), trossets de pela de llimona, trossos de taronja i aroma. Origen: Yunnan, Xina. Unitat venda 80g.

Pu-erh Natural Bio

7,55
Ingredients: 100% te vermell o pu-erh, de cultiu ecològic. Origen: Yunnan, Xina. Unitat venda 80g.

Red Chai

6,60
Ingredients: Rooibos (35%) amb anís, gingebre, pebre negre, cardamom, canyella, clau i aroma. Origen: Sud-Àfrica. Unitat venda 80g.

Regalèssia Bio

4,70
Ingredients: 100% Glycyrrhiza glabra (regalèssia), de cultiu ecològic. (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat). Unitat venda 80g.

Retaule de Sant Miquel de Cruïlles. Lluís Borrassà

Infusió de te de Roca amb Espècies i Herbes aromàtiques

L’envàs presenta l'obra "Retaule de Sant Miquel de Cruïlles" de Lluís Borrassà (c. 1360-1424) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: te de roca, gingebre, llavors de coriandre i menta.

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu d'Art de Girona

MdA_Logo-OK

Retrat de Magda Jocelyn, cap a 1904. Hermen Anglada Camarasa. Modernisme

Infusió d’anís estrellat amb te blanc i roses.

L’envàs presenta l’obra «Retrat de Magda Jocelyn», cap a 1904 d’Hermen Anglada Camarasa. Modernisme. © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019 © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions Ingredients: Anís estrellat, te blanc xinès “Bai Mudan”, pètals i poncelles de rosa i te blanc xinès “Yin Zhen”. Pes net: 40gr

Aquest article està disponible a

la botiga del

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Rooibos Natural Bio

4,85
Ingredients: 100% Aspalathus linearis, de cultiu ecològic. Origen: Sud-Àfrica Unitat venda 80g.

Russian Blend

5,55
Ingredients: 100% te negre. Origen: Xina-Índia. Unitat venda 80g.

Sencha Yamato

9,95
Ingredients: 100% te verd. Origen: Japó. Unitat venda 80g.