Digestive system
Nit de lluna a Girona. Prudenci Bertrana
Infusió d'Espígol amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "Nit de lluna a Girona", de Prudenci Bertrana (1867-1941) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Girona IV. Santiago Rusiñol
Infusió d'Espígol amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "Girona IV", de Santiago Rusiñol (1861-1931) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Retaule de Sant Miquel de Cruïlles. Lluís Borrassà
Infusió de te de Roca amb Espècies i Herbes aromàtiques
L’envàs presenta l'obra "Retaule de Sant Miquel de Cruïlles" de Lluís Borrassà (c. 1360-1424) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: te de roca, gingebre, llavors de coriandre i menta.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Biga de Cruïlles
Infusió de Gingebre amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta la "Biga de Cruïlles". Romànic. Originària del Monestir de Sant Miquel de Cruïlles de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: gingebre, farigola, sàlvia i malva.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
L’Onyar a Girona. Mela Muter
Infusió de Citronel·la amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "L'Onyar a Girona" de Mela Muter, (1876-1967) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: citronel·la, poliol, tarongina i pètals de gira-sol.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Martirologi d’Usuard
Infusió d'Hibisc amb Herbes aromàtiques i Flors
L’envàs presenta el "Martirologi d'Usuard". S. XV de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: hibisc, marialluïsa i pètals i poncelles de roses.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Naixement
Infusió de Canyella amb Flors i Herbes aromàtiques
L’envàs presenta l'obra "Naixement". Escola catalana, c. 1500-1550 de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: canyella, camamilla, anís verd i flor de taronger.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona
Pennyroyal Mint Bio. Digestive respiratory and vascular. Certified ecological farming.
Ingredients: mentha pulegium and mentha piperita.
Digestive respiratoy and vascular infusion. The mints are digestive, promote the bile secretion and are beneficial for the respiratory and circulatory systems. Also have properties to the respiratory system by decongesting their tracts. It relieves some migraines derived from bad blood circulation, it helps in difficult menstruations. It is stimulant and toning without altering the central nervous system. Unit sale 40gEl Pui Bio
Liquorice Bio
Fresca de bosc. Antioxidant digestive and stimulant
Ingredients: Hibiscus, mint, roasted apple pieces, rosehip, cherries, aroma, pineapple, lyophilized strawberry slices and lyophilized raspberries.
Antioxidant, digestive and stimulant infusion. The hibiscus is a powerful antioxidant. Is very useful to the respiratory system, also helps to improve the blood flow and the hypertension. The main properties of the mints are digestive. Also are recognized their respiratory properties. Mints relief some migraines. The rosehip is very rich in vitamin C and a powerful antioxidant, in addition, is beneficial for the immune system. It Helps preventing colds. Its name in popular Catalan “tapacul”, is due to the astringent virtues of this fruit, which slow down diarrhea. Unit sale 80g.Bio Citro Detox. Diuretic digestive and antioxidant. Certified ecological farming
Ingredients: horsetail, hibiscus and elderberry.
Diuretic, digestive and antioxidant infusion. The horsetail is diuretic and remineralizing. Is also a remedy for liquid retention problems, excellent depurative and is useful in bone recoveries. The hibiscus is a powerful antioxidant, useful for the respiratory system, relieving bronchitis symptoms, it protects the gastric mucosa, helps to improve the blood flow and hypertension. The elder flower is a remedy for respiratory system diseases: colds, bronchitis... a good diuretic and helps to eliminate uric acid. Unit sale 40gEl Serrat Bio
La Gebrada Bio
Infusion of roasted rice with fruits and spices – DELTA DE L’EBRE (Còpia)
Ingredients: Toasted rice, orange peel, lemon peel, cinnamon and olive leaf.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | More information ]
Infusion of rock tea with aromatic herbs – CONGOST OF MONT-REBEI
Ingredients: Rock tea, thyme, rosemary and mint.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | More informacition ]
Infusion of thyme with aromatic herbs – MONTSERRAT
Ingredients: thyme, sage, melisse and elderflower.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | More information ]Infusion of lavender with aromatic herbs and fruits – MOUNTAIN OF ALINYÀ
Ingredients: Lavender, hyssop and rosehip berries.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | More information ]
Infusion of green anise, spices, fruit and aromatic herbs – PYRENEES
Ingredients: Green anise, orange peel, melisse, rosemary, sage and elderflower.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | More information ]
La Serena Bio. Relaxing respiratory and digestive. Certified ecological farming.
Ingredients: Linden, orange blossom, mint leaves and lemon balm. CCPAE certificate.
Relaxing respiratory and digestive infusion. The linden has traditionally been used to relief the stress or anxiety sensations. Important sleeping properties. The linden is highly beneficial for the respiratory system being useful in cases of colds or bronchitis. The nervous system is the most benefited by the orange blossom, which has hypnotic and anxiolytic properties and fights insomnia, it strengthens the immune system and relieves menstrual pain. The mints are digestive, they help to expel gases from the intestine. They are beneficial for the respiratory system and improve blood flow. Mints are stimulant and toning without altering the central nervous system. Unit sale 25g.La Muntanya Bio. Digestive relaxing and respiratory. Certified organic farming
La Fresqueta Bio
Chay Ayurveda Bio. Digestive respiratory and cardiovascular. Certified ecological farming.
Ingredients: cinnamon, black pepper, ginger, clove and cardamom. CCPAE certificate.
Digestive respiratory and cardiovascular infusion. Cinnamon acts on the digestive and respiratory systems. It makes thrombi difficult and helps regulate menstruation.Black pepper is digestive, useful for the respiratory system and for hypertension. Ginger is digestive and antibacterial. It is useful for the respiratory system as a preventative for colds, colds, fever. The clove is digestive and respiratory in addition to having analgesic and antiseptic properties. Cardamom is digestive, stimulating the nervous system and antioxidant. Unit sale 80g.Infusion of roasted rice with fruits and spices – DELTA DE L’EBRE
Ingredients: Toasted rice, orange peel, lemon peel, cinnamon and olive leaf.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | More information ]
Infusion of rock tea with aromatic herbs – CONGOST OF MONT-REBEI
Ingredients: Rock tea, thyme, rosemary and mint.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | More informacition ]
Infusion of thyme with aromatic herbs – MONTSERRAT
Ingredients: thyme, sage, melisse and elderflower.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | More information ]