Les plantes utilitzades per l’elaboració del te són la Camellia Sinensis i la Camellia Sinensis Assamica. Per aconseguir cada tipus de te, s’han de sotmetre o obviar els brots i les fulles a diferents processos de transformació.

Alguns dels compostos més importants de la fulla del te i més interessants per a l’esser humà són: els polifenols, els flavonoides, els tanins, els aminoàcids com la L-teanina, la cafeïna, la teobromina i la teofil·lina entre altres.

S'estan mostrant 3 resultats

Matcha Genmaicha

10,95
Ingredients: Te verd en pols (Matcha), te verd (Sencha) i arròs torrat. Origen: Japó. Unitat venda 80g.

Perles de Gessami Bio

14,95
Ingredients: 100% Te verd, de cultiu ecològic. Unitat venda 80g.

Premium Ginseng Oolong

10,90
Ingredients: Oolong verd, ginseng i regalèsia (en cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat). Origen: Illa Hainan, Xina. Unitat venda 80g.