Els tes de Darjeeling generalment són suaus i aromàticament molt complexes. Desenvolupen moltes notes florals i afruitades.
La planta utilitzada per a l’elaboració del te és la Camellia Sinensis. Per a aconseguir cada tipus de te, els brots i les fulles es sotmeten a diferents processos de transformació. Uns dels compostos més importants de la fulla del te són els polifenols que contribueixen a la protecció de les cel·lules davant del perjudici oxidatiu ocasionat pels radicals lliures. Flavonoides que poden ser un ajut per a la prevenció de malalties cardiovasculars. Tanins, sals, minerals i vitamines. Cafeïna, que contribueix de manera normal a l’estimul del sistema central nerviós. L-teanina, aminoàcid que desenvolupa un paper en la funció normal dels neurotransmissors. La principal característica del te negre és que està totalment oxidat. Per a aconseguir-ho es trenquen les cèl·lules enrotllant les fulles i es permet que els sucs es dipositin a la seva superfície, en aquest moment, l’enzim polifenol oxidasa reacciona amb l’oxigen i produeix canvis físics i químics en els compostos de la fulla transformant-los en altres de color marró.
Mostrant l'únic resultat
DEVOLUCIONS SENSE
EXPLICACIONS
ESTÀNDARDS DE MÀXIMA
QUALITAT
ASSESSORAMENT
PERSONALITZAT
ENVIAMENTS DE MÉS DE 35€
GRATIS