Te negre. Índia - Assam

La planta utilitzada per a l’elaboració del te és la Camellia Sinensis.
Per a aconseguir cada tipus de te, els brots i les fulles es sotmeten a diferents processos de transformació. Uns dels compostos més importants de la fulla del te són els polifenols que contribueixen a la protecció de les cel·lules davant del perjudici oxidatiu ocasionat pels radicals lliures. Flavonoides que poden ser un ajut per a la prevenció de malalties cardiovasculars. Tanins, sals, minerals i vitamines. Cafeïna, que contribueix de manera normal a l’estimul del sistema central nerviós. L-teanina, aminoàcid que desenvolupa un paper en la funció normal dels neurotransmissors. La principal característica del te negre és que està totalment oxidat. Per a aconseguir-ho es trenquen les cèl·lules enrotllant les fulles i es permet que els sucs es dipositin a la seva superfície, en aquest moment, l’enzim polifenol oxidasa reacciona amb l’oxigen i produeix canvis físics i químics en els compostos de la fulla transformant-los en altres de color marró.

Preu

Disponibilitat

N/A

Nom producte

Producte Beneficis

Valoracions

Categories de productes

Mostrant l'únic resultat

DEVOLUCIONS  SENSE

EXPLICACIONS

ESTÀNDARDS DE MÀXIMA

QUALITAT

ASSESSORAMENT

PERSONALITZAT

ENVIAMENTS DE MÉS DE 35€

GRATIS

SÓC PAKY, SOMMELIER A L´INFUS, NECESSITES AJUDA?

Hem ajudat centenars de clients, a decidir-se pel seu sabor i aroma ideal