Bienvenidos a L'Infús

Nuestro entorno es nuestra inspiración

En el año 2001 al equipo de producción de l’infús le pareció oportuno resolver su desazón con el mundo de las infusiones con la creación de un establecimiento fuertemente especializado en tés, hierbas o cualquier otro ingrediente susceptible de ser parte de una infusión. Ésto comportó el nacimiento del Cafè dels Escoberts.

El nom, una antiga paraula en desús, feia honor a la seva ubicació, es coberts, els coberts, al carrer major de la Seu d’Urgell, un carrer amb una zona porxada situat al centre històric de la ciutat, als baixos de cal Tarragona, un edifici aixecat al s.XVII i adquirit per una família de llinatge noble originaria de Balaguer que li va atorgar el seu nom. Amb el temps i els canvis en la parla dels ciutadans, l’article, anteriorment salat, es va unir al substantiu i va formar la nova paraula.

Els coneixements adquirits a través dels estudis de naturopatia, sommelier de te i tea blending per part de la responsable del departament de producció i selecció d’ingredients, juntament amb els anys d’experiència amb contacte directe amb el consumidor gràcies al format cafeteria del negoci regentat han portat a l’equip de l’infús a igualar en importància els efectes medicinals de les plantes i les seves qualitats organolèptiques donant com a resultat una sèrie d’infusions interessants no sol pel seu efecte en la salut del consumidor, sinó també per la seva composició aromàtica.

Follow me on Twitter and Facebook