L’envàs presenta l'obra "Nit de lluna a Girona", de Prudenci Bertrana (1867-1941) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona.
Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.
L’envàs presenta l'obra "Girona IV", de Santiago Rusiñol (1861-1931) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona.
Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.
Infusió de Gingebre amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta la "Biga de Cruïlles". Romànic. Originària del Monestir de Sant Miquel de Cruïlles de la col·lecció del Museu d'Art de Girona.
Ingredients: gingebre, farigola, sàlvia i malva.
Infusió de Citronel·la amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "L'Onyar a Girona" de Mela Muter, (1876-1967) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona.
Ingredients: citronel·la, poliol, tarongina i pètals de gira-sol.
Infusió de Canyella amb Flors i Herbes aromàtiques
L’envàs presenta l'obra "Naixement". Escola catalana, c. 1500-1550 de la col·lecció del Museu d'Art de Girona.
Ingredients: canyella, camamilla, anís verd i flor de taronger.