sensorial
Anades i vingudes, Martinica 1887. Paul Gauguin. Postimpressionisme
Infusió de te vermell o pu-erh amb mango, fruites i flors.
L’envàs presenta l’obra mestra del postimpressionisme «Anades i vingudes, Martinica», 1887, de Paul Gauguin. Ingredients: pu-erh, panses, hibisc, daus de papaia (papaia, sucre), baies de saüc, flocs de pinya, flocs de mango, flocs de papaia, encenalls de coco, aroma, grànuls de iogurt liofilitzat (iogurt a base de llet desnatada, sucre, maltodextrina, midó, agent acidificant: àcid cítric), fulles de maduixa silvestre, flors de gira-sol, groselles i nabius.




Biga de Cruïlles
Infusió de Gingebre amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta la "Biga de Cruïlles". Romànic. Originària del Monestir de Sant Miquel de Cruïlles de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: gingebre, farigola, sàlvia i malva.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona




California dreams II. Antonio de Felipe. Pop Art
Infusió de pell de taronja amb espècies i herbes aromàtiques.
L'envàs presenta l'obra Pop Art de l'artista Antonio de Felipe «California dreams II», 2019. Ingredients: Pell de taronja, gingebre, canyella, pell de llimona, llavors de coriandre, sàlvia, estèvia.


Camí de sirga prop d’Overschie, 1865. Johann Barthold Jongkind. Impressionisme.
Infusió de te groc amb poliol i menta.
L’envàs presenta l’obra pictòrica de l’impressionisme «Camí de sirga prop d’Overschie», 1865 de Johann Barthold Jongkind. Ingredients: te groc, poliol (Mentha pulegium) i menta (Mentha sativa).




Caprici amb columnata a l’interior d’un palau, cap a 1765. Canaletto. Vedutisme
Infusió de til·la i flors amb herbes aromàtiques.
L’envàs presenta l’obra mestra del vedutisme «Caprici amb columnata a l'interior d'un palau», cap a 1765, de Canaletto. Ingredients: til·la, flor de taronger, menta i tarongina.




Carrer a Nassau, cap a 1877-1880. Albert Bierstadt. Pintura nord-americana s. XIX
Infusió de te blau o Oolong amb te verd i flors.
L’envàs presenta l’obra mestra de la pintura nord-americana del segle XIX «Carrer a Nassau», cap a 1877-1880, d’Albert Bierstadt. Ingredients: oolong i te verd, aroma, roses (Rosa damascena) i camamilla romana (Chamaemelum nobile).




Escena de platja, cap a 1869. Winslow Homer. Realisme.
Infusió de te verd amb espècies i flors.
L’envàs presenta l’obra mestra del realisme americà «Escena de platja», cap a 1869, de Winslow Homer Ingredients: te verd del tipus «Gunpowder», fonoll i gessamí.


Girona IV. Santiago Rusiñol
Infusió d'Espígol amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "Girona IV", de Santiago Rusiñol (1861-1931) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: espígol, passiflora, tarongina i blavet.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona


L’Onyar a Girona. Mela Muter
Infusió de Citronel·la amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta l'obra "L'Onyar a Girona" de Mela Muter, (1876-1967) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: citronel·la, poliol, tarongina i pètals de gira-sol.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona




Martirologi d’Usuard
Infusió d'Hibisc amb Herbes aromàtiques i Flors
L’envàs presenta el "Martirologi d'Usuard". S. XV de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: hibisc, marialluïsa i pètals i poncelles de roses.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona



