gingebre
Biga de Cruïlles
Infusió de Gingebre amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta la "Biga de Cruïlles". Romànic. Originària del Monestir de Sant Miquel de Cruïlles de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: gingebre, farigola, sàlvia i malva.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona

California dreams II. Antonio de Felipe. Pop Art
Infusió de pell de taronja amb espècies i herbes aromàtiques.
L'envàs presenta l'obra Pop Art de l'artista Antonio de Felipe «California dreams II», 2019. Ingredients: Pell de taronja, gingebre, canyella, pell de llimona, llavors de coriandre, sàlvia, estèvia.



Carrer de París. Gaspar Miró i Lleó. Belle Époque
Infusió de fava de cacau amb honeybush i gingebre.
L’envàs presenta l’obra del pintor barceloní establert al París de la Belle Époque, Gaspar Miró i Lleó, «Carrer de París», s.d. Ingredients: Trossos de la fava del cacau, honeybush, trossos de gingebre, llavors de fonoll i aroma.



Chai Ayurveda Bio. Digestiva respiratòria i cardiovascular. Cultiu ecològic certificat
Ingredients: canyella de Sri Lanka, pebre negre, gingebre, clau i cardamom. Certificat CCPAE.
Infusió digestiva respiratòria i cardiovascular. La canyella actua sobre l'aparell digestiu i les vies respiratòries. Dificulta la formació de trombes i ajuda a regular la menstruació. El pebre negre és digestiu, útil per l'aparell respiratori i per la hipertensió. El gingebre és digestiu i antibacterià. És útil per l'aparell respiratori com a preventiu per a grips, refredats, febre. El clau és digestiu i respiratori a més de presentar propietats analgèsiques i antisèptiques. El cardamom és digestiu, estimulant del sistema nerviós i antioxidant. Unitat venda 80g.Green Chai
La Gebrada Bio. Digestiva vascular i respiratòria . Cultiu ecològic certificat
Ingredients: citronel·la, regalèssia, gingebre, pell de llimona, pebre negre i menta (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat). Certificat CCPAE
La citronel·la té un efecte positiu sobre l’aparell digestiu, és carminativa, és a dir, elimina gasos. És fungistàtica, antisèptica i bactericida. La regalèssia actua sobre l’aparell digestiu com a antiinflamatori i antiàcid. Realitza una funció d’hepatoprotector. A més és òptima pel sistema respiratori per les seves propietats bactericides i antiinflamatòries. El gingebre és digestiu i antibacterià. És útil per l'aparell respiratori com a preventiu per a grips, refredats, febre. El pebre negre és un potent digestiu i antioxidant. També té propietats antiinflamatòries i és beneficiós per l'aparell respiratori i per la hipertensió i l'arterioesclerosi. Les principals propietats de les mentes són les digestives. També són reconegudes les seves propietats vers el sistema respiratori descongestionant les vies d'aquest. És estimulant i tonificant sense alterar el sistema nerviós central. Unitat venda 60g.La Hivernal Bio. Respiratòria immunitària i digestiva. Cultiu ecològic certificat
Ingredients: pell de llimona, timó, gingebre i eucaliptus. Certificat CCPAE
La pell de llimona aporta aroma i vitamina C. Dos dels olis essencials del timó o farigola, el timol i el carvacrol, són antibiòtics, expectorants i balsàmics, per aquest motiu s'ha utilitzat sobretot per malalties de l'aparell respiratori aprofitant les seves propietats com a antitussigen i mucolític. El gingebre és digestiu i antibacterià. És útil per l'aparell respiratori com a preventiu per a grips, refredats, febre. Les propietats de l'eucaliptus beneficien sobretot al sistema respiratori. És principalment antisèptic, expectorant i antiinflamatori. La virtut d'alguns dels seus compostos és la d'eliminar bacteris i evitar el seu creixement. Unitat venda 80g.Modista als Camps Elísis, s.d. Jean Béraud. Belle Époque
Infusió de te negre amb espècies.
L’envàs presenta l’obra mestra de la Belle Époque «Modista als Camps Elísis», s.d. de Jean Béraud. Ingredients: te negre, vainilla, anís, cardamom, gingebre, pebre negre, canyella, fonoll, clau i xicoira.



Red Chai
Retaule de Sant Miquel de Cruïlles. Lluís Borrassà
Infusió de te de Roca amb Espècies i Herbes aromàtiques
L’envàs presenta l'obra "Retaule de Sant Miquel de Cruïlles" de Lluís Borrassà (c. 1360-1424) de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: te de roca, gingebre, llavors de coriandre i menta.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona


