farigola
Biga de Cruïlles
Infusió de Gingebre amb Herbes aromàtiques i flors
L’envàs presenta la "Biga de Cruïlles". Romànic. Originària del Monestir de Sant Miquel de Cruïlles de la col·lecció del Museu d'Art de Girona. Ingredients: gingebre, farigola, sàlvia i malva.Aquest article està disponible a
la botiga del
Museu d'Art de Girona

Infusió de farigola amb herbes aromàtiques – MONTSERRAT
Ingredients: Farigola, sàlvia, tarongina i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]
Infusió de farigola amb herbes aromàtiques – MONTSERRAT
Ingredients: Farigola, sàlvia, tarongina i saüc.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]


Infusió de Te de roca amb herbes aromàtiques – CONGOST DE MONT-REBEI
Ingredients: Te de roca, farigola, romaní i menta.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]






Infusió de Te de roca amb herbes aromàtiques – CONGOST DE MONT-REBEI
Ingredients: Te de roca, farigola, romaní i menta.
[ www.fundaciocatalunya-lapedrera.com | Més informació ]





