S'estan mostrant 1–12 de 47 resultats

Show sidebar
Tancar

Ametlla Canyella Bio

5,16
Ingredients: 100% te negre amb ametlles, canyella i aroma natural, de cultiu ecològic. Unitat venda 80g.
Tancar

Bancha Bio

7,59
Ingredients: 100% Te verd, de cultiu ecològic. Origen: Japó. Unitat venda 80g.
bio-citro-detox-diuretica-digestiva-antioxidant-cultiu-ecologic
Tancar

Bio Citro Detox. Diürètica digestiva i antioxidant. Cultiu ecològic certificat

5,67

Ingredients: cua de caval, hibisc i saüc. Certificat CCPAE.

Infusió diürètica digestiva i antioxidant. La cua de cavall és diürètica i remineralitzant. Remei per problemes de retenció de líquids. Es un excel·lent depuratiu. Útil en recuperacions òssies. L'hibisc és un potent antioxidant. Útil pel sistema respiratori, alleuja els símptomes bronquítics. Protegeix la mucosa gàstrica. Ajuda a millorar el flux sanguini i la hipertensió. La flor del saüquer és un remei per malalties de l’aparell respiratori, refredats, bronquitis. Bon diürètic, ajuda a eliminar àcid úric. Unitat venda 80g.
bio-dolc-detox-digestiva-respiratoria-antioxidant-cultiu-ecologic
Tancar

Bio Dolç Detox. Digestiva respiratòria i antioxidant. Cultiu ecològic certificat

6,64

Ingredients: te verd del tipus bancha, canyella d’sri lanka, regalèssia i menta (En cas d’hipertensió arterial, el consum excessiu de la regalèssia ha de ser evitat). Certificat CCPAE.

Infusió digestiva respiratòria i antioxidant de cultiu ecològic certificat. El te verd és un antioxidant molt potent, és considerat com a un obstacle per la formació de malalties relacionades amb l’envelliment i l’oxidació cel·lular. La canyella és un potent digestiu. Té propietats antisèptiques, antibacterianes, antiinflamatòries i és expectorant, per tant és beneficiosa per l'aparell respiratori. Afavoreix la circulació sanguínia. A més, té propietats estrogèniques. La regalèssia actua sobre l’aparell digestiu com a antiinflamatori i antiàcid. Realitza una funció d’hepatoprotector. A més és òptima pel sistema respiratori per les seves propietats bactericides i antiinflamatòries. Les principals propietats de les mentes són les digestives. També són reconegudes les seves propietats vers el sistema respiratori descongestionant les vies d'aquest. És estimulant i tonificant sense alterar el sistema nerviós central. Unitat venda 60g.
bio-relax-detox-immunitaria-relaxant-digestiva-cultiu-ecologic
Tancar

Bio Relax Detox. Immunitària relaxant i digestiva. Cultiu ecològic certificat

5,76

Ingredients: til·la, equinàcia, marialluïsa, citronel·la i malva. Certificat CCPAE.

Infusió immunitària relaxant i digestiva. La til·la s'ha utilitzat tradicionalment per a alleujar les sensacions d'estrès o ansietat. Importants propietats somníferes. La til·la és altament beneficiosa per l'aparell respiratori sent molt útil en casos de refredats o bronquitis. La principal virtut de l'equinàcia és la d'estimular el sistema immunitari raó per la qual és considerada un dels millors antibiòtics naturals existents. També és molt beneficiosa pel sistema respiratori, sigui per tractar malalties d'aquest o com a preventiu. A més, també afavoreix l'aparell digestiu. La marialluïsa exerceix sobre l’estómac una funció tònica i relaxant. És beneficiosa per les vies respiratòries, propietats expectorants. La citronel·la és un potent digestiu i la malva té propietats antiinflamatòries i emol·lients. Unitat venda 50g.
bio-revital-detox-immunitaria-digestiva-respiratoria-cultiu-ecologic
Tancar

Bio Revital Detox. Immunitària digestiva i respiratòria. Cultiu ecològic certificat

5,90

Ingredients: equinàcia, poliol, timó i pètals de calèndula. Certificat CCPAE.

Infusió immunitària digestiva i respiratòria. La principal virtut de l'equinàcia és la d'estimular el sistema immunitari raó per la qual és considerada un dels millors antibiòtics naturals existents. També és molt beneficiosa pel sistema respiratori, sigui per tractar malalties d'aquest o com a preventiu. A més, també afavoreix l'aparell digestiu. Les principals propietats de les mentes són les digestives. També són reconegudes les seves propietats vers el sistema respiratori descongestionant les vies d'aquest. És estimulant i tonificant sense alterar el sistema nerviós central. Dos dels olis essencials del timó o farigola, el timol i el carvacrol, són antibiòtics, expectorants i balsàmics, per aquest motiu s'ha utilitzat sobretot per malalties de l'aparell respiratori aprofitant les seves propietats com a antitussigen i mucolític. Les propietats antiinflamatòries de la calèndula són aprofitades pel sistema digestiu actuant sobre les llagues que es puguin formar a la boca, gingivitis, faringitis, per les úlceres a l’estómac. Unitat venda 50g.
Tancar

Blackwood Bio

7,23
Ingredients: 100% Te negre, de cultiu ecològic. Origen: Sri Lanka. Unitat venda 80g.
Tancar

Boldo Bio

4,07
Ingredients: 100% Peumus boldus, de cultiu ecològic. Unitat venda 30g.
Tancar

Camamilla Bio

4,11
Ingredients: 100% Matricaria chamomilla (camamilla), de cultiu ecològic. Unitat venda 30g.
chai-ayurveda-bio-digestiva-respiratoria-cardiovascular-cultiu-ecologic
Tancar

Chai Ayurveda Bio. Digestiva respiratòria i cardiovascular. Cultiu ecològic certificat

6,01

Ingredients: canyella de Sri Lanka, pebre negre, gingebre, clau i cardamom. Certificat CCPAE.

Infusió digestiva respiratòria i cardiovascular. La canyella actua sobre l'aparell digestiu i les vies respiratòries. Dificulta la formació de trombes i ajuda a regular la menstruació. El pebre negre és digestiu, útil per l'aparell respiratori i per la hipertensió. El gingebre és digestiu i antibacterià. És útil per l'aparell respiratori com a preventiu per a grips, refredats, febre. El clau és digestiu i respiratori a més de presentar propietats analgèsiques i antisèptiques. El cardamom és digestiu, estimulant del sistema nerviós i antioxidant. Unitat venda 80g.
Tancar

Citronel·la Bio

3,48
Ingredients: 100% Cymbopogon citratus (citronel·la), de cultiu ecològic. Unitat venda 40g.