Les plantes utilitzades per l’elaboració del te són la Camellia Sinensis i la Camellia Sinensis Assamica. Per aconseguir cada tipus de te, s’han de sotmetre o obviar els brots i les fulles a diferents processos de transformació.

Alguns dels compostos més importants de la fulla del te i més interessants per a l’esser humà són: els polifenols, els flavonoides, els tanins, els aminoàcids com la L-teanina, la cafeïna, la teobromina i la teofil·lina entre altres.

Mostra 1–12 de 20 resultats

Bancha Bio

7,45
Ingredients: 100% Te verd, de cultiu ecològic. Origen: Japó. Unitat venda 80g.

Bukhial BOP

4,85
Ingredients: 100% te negre. Origen: Índia-Assam. Unitat venda 80g.

Earl Grey Bio

7,21
Ingredients: 100% te negre i aroma natural de Bergamota, de cultiu ecològic. Unidad venta 80g.

English Breakfast Bio

4,95
Ingredients: 100% te negre, de cultiu ecològic. Origen: Xina-Índia. Unitat venda 80g.

Genmaicha Bio

9,10
Ingredients: 100% Te verd i arròs torrat, de cultiu ecològic. Origen: Japó. Unitat venda 80g.

Green Chai

7,00
Ingredients: Te verd (32%), llavors de cardamom, trossets de gingebre, clau, pebre negre en gra, trossets de canyella, menta i aroma. Unitat venda 80g.

Gunpowder Bio

4,40
Ingredients: 100% Te verd, de cultiu ecològic. Origen: Xina. Unitat venda 80g.

Indian Chai Bio

6,66
Ingredients: 100% te negre amb canyella, pebre negre, gingebre, clau i cardamom, de cultiu ecològic. Unitat venda 80g.

Keemun Congou

5,05
Ingredients: 100% te negre. Origen: Xina. Unitat venda 80g.

Kukicha Bio

7,55
Ingredients: 100% Kukicha, de cultiu ecològic. Origen: Japó. Unitat venda 80g.

Lapsang Souchong Bio

8,10
Ingredients: 100% te negre. Origen: Fujian, Xina. Unitat venda 80g.