Te blanc amb roses i anís estrellat inspirat en el “Retrat de Magda Jocelyn”
Ingredients: Anís estrellat, te blanc xinès “Bai Mudan”, pètals i poncelles de rosa i te blanc xinès “Yin Zhen”.
L'envàs presenta l'obra "Retrat de Magda Jocelyn" d'Hermen Anglada Camarasa, cap a 1904
Pes net: 40gr
[ Col·lecció © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019 - © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]

Te de roca amb canyella i menta inspirat en Sant Climent de Taüll
Ingredients: canyella, te de roca, farigola i menta.
L'envàs presenta l' Absis de Sant Climent de Taüll, cap a 1123
Pes net: 60 gr
[ Col·lecció © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]

Te negre amb magrana i poma inspirat en la “Granadina”
Ingredients: te negre de Sri Lanka “Blackwood Bio”, poma deshidratada, hibisc, baies de saüc, poma liofilitzada, grans de magrana, gavarrera, aroma, nabius, pètals de blavet i pètals de malva.
Pes net: 60gr
L'envàs presenta l'obra "Granadina" d'Hermen Anglada Camarasa, cap a 1914
[ Col·lecció © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019 - © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]

Te verd amb préssec i cirera inspirat en “Papallona de nit”
Ingredients: te verd xinès, aroma, pètals de rosa, flors d’espígol, trossos de préssec (préssec, farina d’arròs), trossos de papaia (papaia, sucre de canya, àcid cítric (E330)), pètals de càrtam i calèndula.
L'envàs presenta l'obra "Papallona de nit" d'Hermen Anglada Camarasa, cap a 1913
Pes net: 60gr
[ Col·lecció © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019 - © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]
