S'estan mostrant 1–12 de 13 resultats

Show sidebar
Tancar

Infusió de Sàlvia amb Canyella i Cardamom

12,95
Ingredients: sàlvia, canyella i beines i llavors de cardamom. L'envàs presenta l'obra de Modest Urgell i Inglada "Paisatge, s.d.". [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de te blanc, préssec, marialluïsa i roses.

12,95
Ingredients: te blanc, préssec, marialluïsa i roses. L'envàs presenta l'obra de Berthe Morisot. Pastora nua estirada, 1891. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de te negre, vainilla, anís, cardamom, gingebre, pebre negre, canyella, fonoll, clau i xicoira

12,95
Ingredients: Te negre, vainilla, anís, cardamom, gingebre, pebre negre, canyella, fonoll, clau i xicoira. L'envàs presenta l'obra de Jean BéraudModista als Camps Elisis, s/d. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de te verd gunpowder, fonoll i hibisc.

12,95
Ingredients: te verd gunpowder, fonoll i hibisc. L'envàs presenta l'obra de Winslow HomerEscena de platja, cap a 1869. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de te verd, pell de taronja, vainilla, flor de taronger, pètals de gira-sol, gessamí.

12,95
Ingredients: te verd, pell de taronja, vainilla, flor de taronger, pètals de gira-sol, gessamí. L'envàs presenta l'obra de Robert Delaunay. Portuguesa (la gran Portuguesa), 1916. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Infusió de Til·la i Flors amb Herbes Aromàtiques

12,95
Infusió de Til·la i Flors amb Herbes Aromàtiques L'envàs presenta el quadre de Canaletto (Giovanni Antonio Canal) "Caprici amb columnata a l'interior d'un palau", realitzat cap el 1765. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Te blanc amb roses i anís estrellat inspirat en el “Retrat de Magda Jocelyn”

Ingredients: Anís estrellat, te blanc xinès “Bai Mudan”, pètals i poncelles de rosa i te blanc xinès “Yin Zhen”. L'envàs presenta l'obra "Retrat de Magda Jocelyn" d'Hermen Anglada Camarasa, cap a 1904 Pes net: 40gr [ Col·lecció © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019  - © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]
Tancar

Te blau o oolong amb te verd i flors

12,95
Te blau o oolong amb te verd i flors. L'envàs presenta el quadre d'Albert Bierstadt "Carrer a Nassau", realitzat entre 1877 i 1880. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Te Groc amb Poliol Blanc i Herba Bona

12,95
Te Groc amb Poliol Blanc i Herba Bona. L'envàs presenta el quadre de Johann Barthold Jongkind "Camí de sirga prop d’Overschie", del 1865. [ Col·lecció del Museu Thyssen | Més informació ]  
Tancar

Te negre amb magrana i poma inspirat en la “Granadina”

Ingredients: te negre de Sri Lanka “Blackwood Bio”, poma deshidratada, hibisc, baies de saüc, poma liofilitzada, grans de magrana, gavarrera, aroma, nabius, pètals de blavet i pètals de malva. Pes net: 60gr L'envàs presenta l'obra "Granadina" d'Hermen Anglada Camarasa, cap a 1914 [ Col·lecció © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019  - © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]
Tancar

Te verd amb préssec i cirera inspirat en “Papallona de nit”

Ingredients: te verd xinès, aroma, pètals de rosa, flors d’espígol, trossos de préssec (préssec, farina d’arròs), trossos de papaia (papaia, sucre de canya, àcid cítric (E330)), pètals de càrtam i calèndula. L'envàs presenta l'obra "Papallona de nit" d'Hermen Anglada Camarasa, cap a 1913 Pes net: 60gr [ Col·lecció © Hermen Anglada Camarasa, VEGAP, Barcelona, 2019  - © Museu Nacional d’Art de Catalunya (2019) edició: © Laieproduccions | Més informació ]